Raspisan konkurs za novinarsku nagradu ,,Dr Marko Mladenović"

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

23. 09. 2020

Raspisan konkurs za novinarsku nagradu ,,Dr Marko Mladenović"

Organizatori Medijskog foruma u Topoli raspisali su konkurs za novinarsku nagradu „Dr Marko Mladenović“ za medijski doprinos u borbi protiv bele kuge i depopulacije. Rok za dostavljanje radova je 16. oktobar 2020. godine.

Programski odbor Medijskog foruma u Topoli raspisao je konkurs za nagradu „Dr Marko Mladenović“ za medijski doprinos u borbi protiv bele kuge i depopulacije. Rok za dostavljanje radova je 16. oktobar 2020. godine.

Nagrada se dodeljuje za medijske priloge u štampanim i elektronskim medijima, koji pokreću društvo i pojedince u borbi protiv bele kuge, depopulacije i afirmišu roditeljstvo u našoj zemlji.

Na konkurs mogu biti prijavljeni novinarski radovi objavljeni u periodu od 1. oktobra 2018. godine do 30. septembra 2020. godine.

O nagradama će odlučivati žiri u sastavu - dr Zoran Jevtović, redovni profesor univerziteta, dr Mirko Miletić, redovni profesor univerziteta i Aleksandar Avramović, novinar.

Tri najbolja rada dobiće plaketu i novčanu nagradu od po 30.000 dinara. Nagrade će biti dodeljene 6. novembra 2020. godine na trećem Medijskom forumu u Topoli.

Televizijske i radio priloge, kao i radove iz štampanih i onlajn medija treba slati na imejl ifm@hotmail.rs ili poštom (isečci, fotokopije tekstova ili USB sa TV i radio prilozima, kao i tekstovima objavljenim u novinama ili na portalima) na adresu: MEDIJSKI FORUM, Beogradska 26, 34310 Topola, sa naznakom: „Za nagradu  Dr Marko Mladenović". 

Treći medijski forum „Dr Marko Mladenović“ u Topoli sufinansira Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, a njegov direktor je naš kolega Predrag Filipović, vlasnik IFM radija iz Topole.