Kolegi Nenadu Paunoviću najviše priznanje Grada Pirota

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

03. 01. 2019

Kolegi Nenadu Paunoviću najviše priznanje Grada Pirota

Na svečanoj akademiji upriličenoj povodom godišnjice oslobođenja Pirota od Turaka, najviše priznanje Grada Pirota ,,28. decembar” uručeno je i našem kolegi Nenadu Paunoviću, vlasniku Medijske kuće ,,Ani press” i Naxi Plus radija.

Pored kolege Nenada Paunovića, nagradu su dobili i Nataša Panić, književnica i Veroljub Mihajlović, sekretar Opšteg udruženja preduzetnika, a posebna priznanja dobeljena su Omladinskoj zadruzi, Službi stomatologije i ,,Dunav osiguranju” u Pirotu. Visoko priznanje “Zaslužni gradjanin Pirota” posthumno je dodeljeno Radmilu Marinkoviću Gali, prvom generalnom direktoru ,,Tigra”. 

Prisutne je pozdravio gradonačelnik Pirota Vladan Vasić koji je rekao da je i 2018. bila izuzetno uspešna za taj grad.

Kolegu Nenada Paunovića, novinara sa radnim stažom dugim 40 godina, za ovo prestižno godišnje priznanje predložili su košarkaši iz tog grada. Na svečanoj akademiji se 28. decembra, a u ime laureate obratio Nenad Paunović, novinar i vlasnik medijske kuće ,,Ani press”.

- Nikada nisam osetio veću odgovornost pred mikrofonom nego sada i zahvaljujem vam na tome. Naš gradonačelnik je, kada je pre 15 godina krenuo napred, napravio tim koji je i danas uspešan u svim oblastima. Postali smo grad o kojem se govori – istakao je Paunović i podsetio da je tokom novinarske karijere radio na Radio Pirotu, kao i da je otvorio Radio Plus, koji je danas jedan od najslušanijih u tom delu zemlje.

- Ja se nadam da sam ovo priznanje dobio zbog toga šta sam sve uradio za ovih 40 godina karijere, ali vam i obećavam da ću raditi i dalje, sve dok budem mogao da hodam - rekao je Paunović.    

image1 

U kulturno-umetničkom programu učestvovali su: Vlado Georgiev, kvintet ,,Nokturno", baletski duo Katarina i Milan Gromelić, baletska grupa DK, kao i glumci Aleksandar Živković, Danica Stanković, Nenad Milošević i Saška Stojanović.

Voditelji programa bili su glumci Jelena Gavrilović i Vlada Kovačević.