Novi član Saveta RAB Srbija

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

09. 11. 2017

Novi član Saveta RAB Srbija

Za novog člana Saveta RAB Srbija izabran je dipl. ing. Dragan Mandić, account manager OMD Media - jedne od vodećih svetskih mreža marketinških agencija Omnicom Media Group, koji je svoju karijeru započeo upravo na radiju kao novinar i urednik.

Dragan Mandić je izabran na ovu funkciju na sednici Skupštine RAB Srbija, održanoj 7. novembra na Paliću, a na predlog Saveta RAB Srbija.

On će na tom mestu zameniti Zoranu Đokić, senior media buyer/planner Direct Media, kojoj je u Savetu RAB Srbija istekao i drugi mandat.

Kako je u obrazloženju predloga Saveta istakla predsednica Udruženja Maja Rakovic, RAB Srbija neće prekinuti s praksom koja postoji i kod svih ostalih RAB organizacija širom sveta, da u najvišem organu pored predstavnika radio-stanica bude i predstavnik marketinških agencija, a sa ciljem unapređenja kompletne srpske radio-industrije.

Dragan Mandić je na ovu funkciju izabran sa mandatom od tri godine, s mogućnošću reizbora. Njegov mandat je počeo sa danom donošenja odluke o imenovanju 7. novembra.

Novom članu želimo uspešan rad, a Zorani Đokić se najiskrenije zahvaljujemo na plodonosnoj i lepoj saradnji od punih šest godina i nemerljivoj pomoći u funkcionisanju RAB Srbija.