Evropski radio-dani u Minhenu od 17. do 19. marta

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

05. 02. 2024

Evropski radio-dani u Minhenu od 17. do 19. marta

Sredinom marta u Minhenu će se okupiti profesionalci koji se bave radijskom i audio-industrijom, proizvođači softvera za snimanje, obradu zvuka i emitovanje, kao i kreativne agencije, kreatori medijskih sadržaja i nezavisne produkcijske kuće iz Evrope, Australije i Amerike.

Evropski radio-dani biće održani od 17. do 19. marta u Minhenu, u Nemačkoj. Prvog dana, posetioci Radiodays Europe konferencije, učestvovaće na tematskim multiformat sesijama sa fokusom na upotrebu veštačke inteligencije, rad sa budućim prezenterima, razvoj podkasta, marketingom i prodajom oglasnog i medijskog sadržaja.

Tokom Sales summit-a biće reči o detaljima koji čine razliku između uspešne i neuspešne kampanje, analize učinkovitosti radijske reklame u odnosnu na druge medije, novim idejama i najboljim primerima dobre prakse koji se čuju u evropskom etru. Namera je organizatora da ukaže na korišćenje alata i tehnika koje mogu da optimizuju audio kampanje kako bi donele bolju zaradu i unapredili radijski biznis.

Za ljubitelje podkasta, Radiodays Europe u Minhenu biće prilika da iz prve ruke saznaju više o tehnici upravljanja svojim podkastom korišćenjem DW MethodKit Cards.

U četiri programske celine, koje će se paralelno odvijati, iskustva, ideje i perspektive za budućnost će, pored još 60 predavača, podeliti Paula Szuchman, direktorka audio izdanja Njujork Tajmsa, Alexis Karakastanis menadžer za digitalni audio grčkog Audiomax-a, ekspert za VI  Lars Bastholm koji ima tri kanska granprija za kreativnost i glavni urednik BBC1 radija Aled Haydn Jones.

image1 

Učesnici konferencije  Radiodays Europe će prve večeri  imati priliku za zabavu u prostoru čuvene pivnice Augustiner Stammhaus, dok će u ponedeljak 18. marta, radijska noć biti održana u muzejskom prostoru pod nazivom Forum der Zukunft & Blitz Club.

Za članove RAB Srbija do 17. februara 2024. godine omogućena je registracija uz promo koda.
Više o programu Radiodays Europe saznajte ovde.