Ministarstvo objavilo rezultate medijskih konkursa

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

11. 08. 2023

Ministarstvo objavilo rezultate medijskih konkursa

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija objavilo je danas na svom sajtu rezultate medijskih konkursa.

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija objavilo je danas na svom sajtu rezultate devet konkursa za sufinansiranje medijskih projekata iz oblasti javnog informisanja za 2023. godinu, za koje je opredeljeno 310 miliona dinara.

Objavljeni su rezultati konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za radio, televiziju, internet, štampane medije i servise novinskih agencija, zatim za elektronske medije čiji izdavači imaju sedište na teritoriji AP Kosovo i Metohija, za proizvodnju medijskih sadržaja na jezicima nacionalnih manjina i sadržaja namenjenih osobama sa invaliditetom, kao i za projekte za unapređivanje profesionalnih i etičkih standarda.

Konkursi su bili raspisani radi pružanja finansijske podrške proizvodnji medijskih sadržaja koji doprinose ostvarivanju javnog interesa u oblasti javnog informisanja, kao i za sufinansiranje projekata organizovanja i učešća na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima i unapređivanja profesionalnih i etičkih standarda.

Rezultate konkursa možete pronaći na sajtu Ministarstva mit.gov.rs 

Projekat Udruženje radio-stanica RAB Srbija prošao je na konkursu za unapređenje profesionalnih standarda s temom ,,Bez senzacionalizma".