Konkurs za novinarsku nagradu ,,Dr Marko Mladenović

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

30. 09. 2022

Konkurs za novinarsku nagradu ,,Dr Marko Mladenović

Raspisan konkurs za novinarsku nagradu ,,Dr Marko Mladenović" za medijski doprinos u borbi protiv bele kuge i depopulacije.Rok za dostavljanje radova 24. oktobar.

Programski odbor ,,Medijskog foruma" iz Topole raspisao je konkurs za novinarsku nagradu ,,Dr Marko Mladenović" za medijski doprinos u borbi protiv  bele kuge i depopulacije. Nagrada se dodeljuje za medijske priloge u štampanim, elektronskim i onlajn medijima koji pokreću i motivišu društvo i pojedince u borbi protiv bele kuge i depopulacije i afirmišu roditeljstvo u našoj zemlji.

Na konkurs mogu biti prijavljeni novinarski radovi objavljeni u periodu od 1. oktobra 2020. godine do 30. septembra 2022. godine. Rok za dostavljanje radova je 24. oktobar.

Ovogodišnji žiri čine: dr Zoran Jevtović, redovni profesor univerziteta, Rade Milosavljević, novinar i književnik i Aleksandar Avramović, novinar. 

image1(foto: novinice.net)

Radio, TV i priloge iz štampanih i internet medija treba poslati mejlom na adresu medijskiforum@gmail.com ili poštom na adresu: MEDIJSKI FORUM , Beogradska 26, 34310 Topola, sa naznakom: „Za nagradu  Dr Marko Mladenović".

Tri ravnopravne nagrade (plaketa i novčani nagrada u iznosu od 40.000,00 dinara) biće dodeljene 18.novembra na Medijskom forumu u Topoli.                                                                     

Dr Marko Mladenović je bio profesor Pravnog fakulteta u Beogradu na predmetima Porodično pravo i Sociologija porodice. Bio je direktor Instituta za socijalnu politiku i Instituta za pravne i društvene nauke Pravnog fakulteta u Beogradu. Učestvovao je u osnivanju Defektološkog fakulteta i odgovarajućih instituta. Osnivač je smera za socijalni rad i socijalnu politiku na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Na ovom smeru predavao je Porodično pravo, Sociologiju porodice i Društvenu zaštitu porodice.