Radiodays Europe 2021: onlajn i uživo iz Lisabona

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

28. 09. 2021

Radiodays Europe 2021: onlajn i uživo iz Lisabona

Najveći evropski događaj koji okuplja učesnike u radijskoj i srodnim industrijama biće održan od 9. do 11. oktobra 2021. godine u Lisabonu.

Radiodays Europe će ovaj put biti u hibridnom formatu, što znači da će isti sadržaj pratiti registrovani učesnici onlajn i  oni u prostoru lisabonskog kongresnog centra.

Kakva je budućnost muzike na radiju i u kom pravcu se promenila njena uloga u trenutku kada je sve više muzičkih striming servisa, šta je spasilo lokalni radio u vreme pandemije, ko je publika za radijske vesti na zahtev i koje su inovacije potrebne kako bi se ostvarili prihodi pored emitovanja audio spotova, neka su od pitanja na koje će odgovore dati evropski stručnjaci za medije.

Za ljubitelje podkasta pored dva izuzetna masterklasa: Erika Nuzuma (Setting Your Podcast Up For Success) i Olea Hedemana (Idea development masterclass Method to the madness: How to structure the development process) na sceni će svoja iskustva, razmišljanja i ideje podeliti Paul McKenna jedan od vodećih svetskih modernih gurua i domaćin podkasta  “The Positivity Podcast”.

Nezaobilazni deo Radiodays događaja je sajam tehnike i tehnologije, digitalnih servisa i audio usluga koji će biti dostupan i onlajn učesnicima kroz platform za kolaboraciju.

Detaljan program Radiodays Europe konferencije možete pogledati na linku