Pokrajina raspisala medijske konkurse za 2021. godinu.

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj

Pošalji prijatelju

05. 02. 2021

Pokrajina raspisala medijske konkurse za 2021. godinu.

Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama raspisao je konkurse iz svih oblasti svog delokruga rada u ukupnom iznosu od 129.910.400 dinara, među njima i medijski konkursi.

Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama raspisao je 29. januara konkurse iz svih oblasti svog delokruga rada u ukupnom iznosu od 129.910.400 dinara. Konkursi iz oblasti kulture, javnog informisanja i odnosa s verskim zajednicama trajaće od subote, 30. januara, do 1. marta 2021. godine, a konkurs za proizvodnju medijskih sadržaja, od danas do 8. marta.

U oblasti javnog informisanja otvoren je konkurs za sufinansiranje projekata osetljivih grupa u 2021. godini, u iznosu od šest miliona dinara.

Konkurs je namenjen medijima koji objavljuju informacije na znakovnom jeziku, Brajevom pismu ili na drugi način koji omogućava da se nesmetano ostvaruje pravo u javnom informisanju.

Drugi konkurs iz oblasti javnog informisanja namenjen je za unapređenje profesionalnih standarda, u iznosu od tri miliona dinara.

Treći konkurs je takozvani ,,veliki konkurs" koji je rspisan danas i reč je o konkursu za proizvodnju medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja za 2021. godinu. Ukupno je za ovaj konkurs namenjeno 49,2 miliona dinara.

Detaljne informacije o raspisanim konkursima nalaze se na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama na linku: www.kultura.vojvodina.gov.rs u meniju konkursi.
(Foto - Sajt Pokrajinske Vlade)