RDE Online Podcast Day – 26. oktobar u 9 sati

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

20. 10. 2020

RDE Online Podcast Day – 26. oktobar u 9 sati

Online Podcastday 2020 donosi više od 30 sesija koje će u različitim formatima predstaviti trendove, alate, autore, kao i modele monetizacije na podkast sceni.

Podkasteri iz Evrope, SAD i Australije govoriće o iskustvima, izazovima i idejama, uspešni i nagrađivani producenti izdvojiće primere dobre prakse, i omogućiti povezivanje učesnika onlajn događaja.

Podkasti su najčešće stvoreni da bi ih čulo što više ljudi. Ipak, neki sadržaji su samo za “odabrane uši” i zato Omni studio predstavlja način kako dopreti do odabranih slušalaca. Lori Martinez će otkriti tips&tricks u produkciji sadržaja na više jezika, a o privlačnom podkastingu za dečije uši primere će dati Mat Deegan i Keli Riordan. Pričanje priča, storytelling, biće u fokusu sesije koju će voditi nagrađivana autorka Julie Shapiro iz američke Radiotopije. Kako je “najbolji i jedini radio iz pakla” postao finski najslušaniji podkast predstaviće voditelj Anti Haloma.

Detaljan program Online Podcast Day 2020 događaja možete pročitati na ovom linku.

Do 25. oktobra 2020. moguća je registracija za Online Podcast Day uz korišćenje promo koda za članove RAB Srbija. Zainteresovani za promo kod mogu da se prijave na info@rabsrbija.com.